Discolampen huren in Zevenaar

Geef je feest die extra sparkle met onze feestverlichting! Huur nu en maak er een avond van om nooit te vergeten.

Onvergetelijke momenten

Onze lampen in de spotlight

Ultricies Tristique Nulla Aliquet

GLOW Festival

STAN Arnhem

Discolampen op jouw dansvloer!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw locatie om te toveren tot een ware club? Of het nu een knus tentfeest is of een zakelijke setting, onze professionele discolampen creëeren een dansvloer waar je gasten nog lang over na zullen praten.

In heel Gelderland!

Van het bruisende Nijmegen tot het historische centrum van Arnhem en de omringende dorpen, op elke locatie tillen onze discolampen de sfeer naar een hoger niveau.

Over ons

Onze passie voor discolampen begon als een hobby, maar groeide snel uit tot iets groters. Wij zijn Tim en Milan Kasberg en samen runnen wij sinds 2023 TM Verhuur. We begonnen met het verzamelen en experimenteren met verschillende lichteffecten, en al snel merkten we hoeveel verschil de juiste verlichting kan maken voor een feest. Het is niet alleen licht, het is een totaalbeleving. Daarom hebben we besloten om onze passie te delen met Arnhem en ver daarbuiten. We geloven in de kracht van muziek, licht en dans om mensen samen te brengen, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om je volgende evenement naar een hoger niveau te tillen met de meest verbluffende discolampen in Gelderland.

Tim Kasberg en Milan Kasberg eigenaren van TM Verhuur - Feestverlichting huren in Gelderland

Discolampen huren in Zevenaar? Stuur ons een berichtje!

Wil je de dansvloer laten oplichten en je gasten in beweging krijgen? Onze discolampen zijn de sleutel tot een onvergetelijke ervaring. Contacteer ons vandaag nog en laat ons je helpen jouw visie te realiseren. We staan klaar om jouw feest onvergetelijk te maken!

Nu reserveren
1
Reserveer nu!
Scan the code
Hi 👋
Reserveer jouw lampen direct via WhatsApp!